Ihmissuhteiden pinta-ala

Googlasin nimeäni. Löysin tämän upean median, joka valitettavasti on ainut päiväkirjan kaltainen asia, joka on tallella – Kiitos Avoin.Systems Oy!  

Ryminällä startanneen individuaatioprosessini takia omien vanhojen kirjoitusteni löytyminen ja lukeminen oli valtava pelastus. Tähän havahduttuani, päätin kontribuoida eilisen oivalluksella, jotta Svante 10 vuoden päästä pääsisisi ihastelemaan tai kummastelemaan ajatusta. Tänään tein uusien ystävieni avulla löydöksen, että ihmissuhteiden laatu on mitattavissa pinta-alana. Sen määrittää kesto ja syvyys.

Aiemmin ajattelin, että pituus on kaikki kaikessa, mutta nyt olen havahtunut “faktaan”, että tarpeeksi kovalla ihmissuhteen syvyydellä voidaan silmänräpäyksessä virittää pinta-ala, joka peittoaa pituuteen nojaavan alan.

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat. Bookmark the permalink.