Ero

Olemme Lauran kanssa päätyneet sulassa sovussa ja loistavassa tiimihengessä jatkamaan parisuhteellisesti eri suuntiin.

Eroprosessimme alkoi todella kovalla intensiteetillä viime vuoden syksyllä. Syysjakso oli aikaa, jota en pystyisi ihan pian kokemaan uudelleen. Yhteisten visioiden ja itselleni yllättävän tärkeän viimeisen konservatiivirippeen eli ydinperheidean mureneminen sekä arvojen ja prioriteettien uudelleenasettelu oli rankkaa. Huomasin, että ahdistus seurasi paikkoihin, joihin sillä oli aiemmin ollut jyrkkä porttikielto: pipolätkäjäälle, jääkiekkokaukaloihin ja Kuortaneenkadun konttorilleni.

Kevät toi mukanaan valon, lämmön, jäiden sulamisen ja henkisen havahtumisen. Aloin löytää prosessin hyviä puolia, joista suurimpina olivat erilaisten tunteiden kokemisen arvostaminen, omaan itseeni tutustuminen, lukeminen, ystävien kanssa syvällisten keskusteleminen ja ennen kaikkea oman arvomaailmani tärkeimpien palasten paikkojen uudelleenjärjestely.

Laura, olen todella kiitollinen tästä nyt päättyvästä aikuiselämäni merkittävimmästä ajanjaksosta, joka käynnistyi ensimmäisen TKK-fuksivuoteni 2006 joulukuussa ruotsinlaivan tanssilattialla. Jakso toi mukanaan aikuistumisen, omistusasunnot, ammatit, urat ja uskomattomia yhteisiä retkiä ties minne, mutta kaikista tärkeimpänä nämä kaksi ihanaa lasta, elämäni tärkeimmät ihmiset. En voisi kuvitella heille parempaa äitiä kuin sinä. Jatketaan parasta mahdollista osaamaamme kasvatustyötä yhdessä. Laura, kiitos myös kaikesta valtavasta tuesta, mitä olet tarjonnut kaiken arkikiireen keskellä. Oli kyseessä sitten firmani, urheiluseurani, hyväntekeväisyysyhdistykseni tai muut monista säädöistä, olet aina olet jaksanut kuunnella ja tuoda tuoretta näkökulmaa niiden eri käänteissä.

Jatkamme siis matkaa paljon yhdessä kokeneina ystävinä. Kiitos vielä kaikesta tähänastisesta, Laura.

Ystävämme, olkaa yhä rohkeasti yhteyksissä meihin molempiin, yhdessä tai erikseen. Olemme molemmat samalla puolella – rakkauden puolella.

Tässä vielä kevennykseksi pari kivaa valokuvaa matkamme varrelta:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=465955016133

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158073215711134

https://www.facebook.com/photo?fbid=10159672344886134

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat. Bookmark the permalink.