Yo-juhlat ja roudausta

Tommista, joka kohta lennähtääkin Amerikkaan kolmeksi kuukaudeksi maajussihommiin, kruunattiin ylioppilas. Oli todella kiva nähdä lähisukua: Pappa, Liisa, Niels, Eija, Jari, Pyry, Aro, Loimulahdet. Harmi, ettei taaskaan Jussi-Setää näkynyt. Onneksi Lefan äiti ja maailman paras luokanvalvoja Terttu pääsi seuralaisineen pistäytymään.

Taas aika työntäyteiset parikymmentä tuntia takana. Osku järkkäili meille “pienen” duunikeikan Hartwallille. Purettiin viimeyönä koko Mamma Mia -musikaalin lavasteet ynnä muut kymmeneen rekka-autoon. Duunin jälkeen kerkesikin pari tuntia Lauran kanssa ottaa unta, minkä jälkeen alkoikin McDuunivuoro. Onneksi kuitenkin pariksi tunniksi kerkesi Hietaniemen hiekalle loikoilemaan. €uroja pitäisi matkaa varten jostain repiä.

This entry was posted in Päiväkirja. Bookmark the permalink.