Karhulla tekaistut vaarat

Ravintolassa tartuin pitkästä aikaa iltapäivän roskalehteen. En muista kumman lehtitalon tekele kyseessä oli. Yksi juttu joka tapauksessa pysäytti lukemaan. Kansallisen Kokoomuksen Arja Karhuvaara toi julki pelkonsa suomalaiseen yhteiskuntaan soluttautuvia maahanmuuttajaterroristeja kohtaan. Täysin pöyristyttävää. Suomella ei toistaiseksi ole mitään kaunaa kenenkään kanssa. Halutessamme voimme tietenkin sitä hankkia liittymällä Yhdysvaltain keksimään sivilisaatioiden ja uskontojen väliseen suursotaan.

Tällaiset letkautukset syövät omaa kunnioitustani Kokoomusta kohtaan. Mielestäni sydämeltään ja epäinhimillisyydeltään oikeistolaiset voisivat perustaa Suomeen ikioman republikaanisen puolueen ja jättää nerot, taloudelliselta ajattelultaan oikeistolaiset kokoomukseen, joka ansaitsisi ainakin minun ääneni.

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat. Bookmark the permalink.