Politiikkaa politiikkaan ja politiikkauutisointiin, kiitos

Kesäksi taittuva kevät oli vallankumouksen aikaa. Juttelin kansanedustajaa assaroivan naapurini kanssa median nappaamasta vallasta. Varsinaiset asiat ovat pikkuhiljaa tipahdelleet pois jopa Hesarin pääuutisotsikoista. Palstatilaa kulutetaan ainoastaan vallalla bröystäilyyn eli kansanedustajien asioiden vatvomiseen. Myös eduskunnan käytävät ja kahvittelutilat täyttyvät ylimääräisillä tabloidityylisillä supinoilla. Entisten asialehtien toimet vaikuttavat siis jo perinteisiin vallan kolmijako-opin elimien toimintaan.

Myös Hampurissa asuva kummitätini on huomannut Helsingin Sanomien tabloidisoitumisen. Toivoisimme kovasti, että Helsingin Sanomat palaisi raportoivaksi tyylimediaksi. Mikäli HS haluaa tabloidiutua, tapahtukoon se vain paperikoon osalta, ei sisällön.

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat and tagged , . Bookmark the permalink.