Aallonkorkeus nousee

Eilen oli havaittavissa aikamoista aallokkoa. Aamulla aamiaistettiin Aalto-yliopiston uuden rehtorin Tuula Teerin virkaanastujaisten kunniaksi. Iltapäivällä saatiin puolestaan nauttia Aalto-korkeakoulusäätiön puheenjohtajan Matti Alahuhdan mietteistä koskien hyvää johtajuutta elämässä ja yritysmaailmassa. Alahuhta sivusi tietenkin myös Aalto-yliopistoa. Luento oli osa Esa Saarisen filosofian luentosarjaa.

Käytettävyys, sosiaaliset verkostot ja vaihtoehtoiset vuorovaikutuksen välineet ovat työllistäneet viimeaikoina koulun puolesta. Nyt pitäisi vielä kirjoitella vähän estetiikasta ja taiteesta. Pikkuhiljaa jäljellä alkavat olemaan vain tentit. Opettajanhommiin kuuluva opiskelijoiden työiden arvostelu on myös vienyt aika paljon paukkuja. Siellä se kesä kuitenkin kolkuttelee.

This entry was posted in Päiväkirja. Bookmark the permalink.