Polvi, business, koulu

Fudismatseissa rikottu polvi alkaa tavallaan olla jo kävelykunnossa. Tänään jäivät kepit kotiin käydessäni lähi-Alepassa. Tiistaina käyn vilauttamassa polvea lekurille, jonka pitäisi nyt pystyä arvioimaan kierukoiden ja siteiden kunto. Luut ovat tosiaan kunnossa 23 vuotta jatkuneen maito-, juusto- ja jäätelöfanituksen ansiosta.

Koulu- ja business-saralla menee ihan hyvin. Käväsin perjantaina ihailemassa tuotekehityskurssin tiimien huikeita aikaansaannoksia PD Galassa Design Factoryssä. Assarointihommien tiimoilta pitäisi vielä jaksaa tarkistaa n. 30 opiskelijan XHTML-harjoitustyöt ja omia harjoitustöitä pitäisi kyhäillä vielä pari kappaletta. Toukokuun puolenvälin tentitkin alkavat jo pikkuhiljaa kolkutella takaraivossa. Mikon kanssa ollaan muuten myös väännetty vähän liiketoimia.

This entry was posted in Päiväkirja and tagged . Bookmark the permalink.