Turuus ja Nipponissa

Loppuviikosta muotoutui varsin vekkuli. Perjantaina nautiskelimme J-P:n kanssa TaiK:n MoA-näyttelyn parhaimman annin. Vahvat esteettiset kokemukset oli tietenkin hyvä huuhdella alas maukkaan oluen ja auringon tuottamalla yhteisvoimalla. Mukaan Oljenkorren terassille liittyi myös Intiankadun ystäväni Mikko.

Samu muutti Turkuun

Samu muutti Turkuun

Lauantain ja sunnuntain vietinkin muuttaessa ystävääni Samua Suomen Turkuun. Turku osoitti parhaita puoliaan: kimalteleva Aurajoki, vastapuhjenneet vaaleanvihreät lehdet sekä opiskelijahintaiset maukkaat kebabit. Turku onkin varsin mukava paikka. Illalla saimme vihdoin koottua vanhan Design Factoryn kesätyököörin kasaan sushi-pöydän ympärille. Autenttinen sushi-mestarimme Aino varmisti päivällisen täydellisyyden.

Kiitos kaikille kivasta viikonlopusta!

This entry was posted in Päiväkirja and tagged , , . Bookmark the permalink.