Työviikko takana

infosystem.jpgHuomenna torstaina on tapaaminen polvilekurin kanssa, joten ensimmäinen sairasloman jälkeinen työviikko on nyt takana.  Hommien ja työporukan loistavuuden takia työpäivät ovatkin venyneet aika pitkiksi. Tällä viikolla suunnittelin, toteutin ja testauttelin web-pohjaista informaatiojärjestelmää. Ensimmäinen prototyyppi pyöriikin jo Design Factoryn kosketusnäytöllisellä infokoneella kahvilassa. Suurin ylpeyden aihe järjestelmän toiminnassa on, että järjestelmä hakee kaiken sisältönsä jo käytössä olevista järjestelmistä: Design Factoryn Wikistä ja Google-kalentereista.

Tänään käväisimme Juhanan kanssa muuten kuntosalilla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Fysioterapeutin määräämien polvijumppien lisäksi pykertelin muutamat penkkipunnerrukset ja hauiskäännöt. Nyt voikin hyvin mielin virittäytyä juhannuksen viettoon.

This entry was posted in Päiväkirja and tagged , . Bookmark the permalink.