Ekat tentit tentitty

Ensimmäiset tentit on nyt raapusteltu. Viime torstai alkoi Organizational Behaviour & Design -kurssin kokeella. Paikallisilla liiketoimintakurssein tenteillä on tapana olla mallia open book + 2 tuntia aikaa. Mielestäni moinen yhdistelmä on varsin hanurista. Kyseisessä tentissä oli tarkoitus pikakirjoittaa esseevastaukset kolmesta tosielämää jäljittelevästä keissistä laadittuihin kuuteen kysymykseen. Oma luku- ja kirjoitusnopeuteni ei aivan yltänyt työpsykologiataitojeni tasolle.

Torstain toisessa tentissä mitattiin sitten syksyllä koottua mandariiniosaamista. Vaikka kaksituntinen oli mielestäni hyvä aika tentin ratkomiseen, jätti myös tämä testi suuhun kitkerän maun.  Eri sivuja pläräilemällä pystyi helposti kräkkäämään muiden sivujen tehtävissä vaadittujen Hanzien piirtoliikkeet. Todellista kinkkiosaamista ei siis päässyt näyttämään. Katsellaan nyt mitä 2. ja 3. päivä järjestettävät informaatiosysteemianalyysin ja palvelumarkkinoinnin tentit tuovat tullessaan.
Mieli halajaa jo Indokiinaan…

This entry was posted in Päiväkirja, Singapore and tagged , . Bookmark the permalink.