Ensiaskeleet paluumatkalla yhteiskuntaan

Juhlistimme tänään Abun kanssa EU-parlamenttivaalien suurta voittoa. Kaksi paikkaa on varsin bueno saavutus. Myös se, että helsinkiläisistä yli puolet käyttivät äänioikeuttaan, lämmitti mieltäni kovasti. Puimme suosikkiaiheitamme: vasemmiston vajoamista, keskustan alueellistamispolitiikkaa, perussuomalaisten populismia ja kokoomuksen pelottavia vivahteita. Toki myös Jani Sievinen sai paljon tilaa keskusteluissamme.

Ystävän tapaamisen ohella otin tänään myös toisen askeleen kohti edessä häämöttävää suloista arkea. Hyppäsin kotiovelta 7:n raitiovaunuun ja ostin kertalipun. Nautin ihmisten, kaupungin ja sen vaaleanvihreän puistokasvuston näkemisestä niin paljon, että poistuin vaunusta vasta sen ajettua täyden kierroksen.

This entry was posted in Päiväkirja and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ensiaskeleet paluumatkalla yhteiskuntaan

 1. Esteetikko says:

  Onpa mielenkiintoisia kirjoituksia sinulla täällä! Ja hienot on sivutkin oikein!

  Jäin pohtimaan, kumpaan suuntaan teit ratikkakierroksesi? Miljöön vaihtumisjärjestys kun vaikuttaa olennaisesti astimuksiin.

  Oikein paljon tsemppiä parantumiseen!

 2. Svante says:

  Kiitokset, kiitokset!
  Hyppäsin tosiaan Vallilasta kyytiin ja matkasin A-suuntaan eli myötäpäivään. Heitit loistavan haasteen esteettisten kokemusten variaatioiden pohdinnalle 😉
  -S

 3. Abu says:

  Muista, että yhteiskunta on julma. Parin viikon päästä se wordpress fiilistely

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *