Pipolätkäturnaus ilmastonmuutosta vastaan

Pakko avautua jonnekin. Ehkä tää on hyvä paikka, kun täällä on taas ollut niiiin hiljaista. Monissa asioissa olisi nyt paljon fiilisteltävää: perhe, firma, duunikaverit, mutta keskitytään nyt urheiluun.

Perustin parin kaverin kanssa 2011 oman urheiluseuran. Seuran nimeksi valikoitui Käpylä Maanantai Presidentillinen Palloseura (lue lehdestä miksi, s. 4). Koko homman pointtina oli, että kovakoodataan jokaviikkoinen ajankohta, jolloin nähdään frendejä ja urheillaan samalla – urheillaan, ei kuntoilla! Parisuhteellisena ja perheellisenä miehenä tämä konsepti on osoittautunut korvaamattomaksi. Seuran toiminnan myötä olen saanut huikeita uusia ystäviä seuraan liittyneiden kavereiden kavereiden kautta ja uudelleenlähentynyt vanhojen LoKV-, laivasto-, Salo HT -, BK-46-, TKK-, Stanford-, NTU– ja Web-veistämö-kavereiden kanssa – eikä pidä unohtaa rakasta pikkuveljeä, jota on nyt etuoikeus nähdä joka viikko. Kiitos kaikki! KMPP:n lajeina ovat tällä hetkellä (in particular order) pipolätkä, jääkiekko, fudis ja futsal.

Viime syksynä saimme huikean idean: järjestetään pipolätkäturnaus ilmastonmuutosta vastaan! Nyt yht’äkkiä homma on oikeasti tapahtumassa! Tästä tässä vaiheessa (16.1.) jättimäinen kiitos Jääpuistolle, Helsingin liikuntavirastolle, Gatoradelle, Helsingin Jokereille ja sanoinkuvaamattoman mahtaville ystäville, joiden kanssa tätä on saanut tehdä. Ilmastonmuutosta vastaan pelataan Helsingin Jääpuistossa ja Kaisaniemessä su 8.2.2015! Tuu mukaan! Rahakuvioiden helpottamiseksi ja läpinäkyvöittämiseksi perustimme idean ydinporukan ja muiden innokkaiden kanssa Käpylä Maanantain rinnalle uuden rekisteröidyn yhdistyksen Pond Hockey ry:n, jonka nimissä tapahtuma nyt järjestetään.

Ilmastonmuutoksen ja tämän pallon tulevaisuus kirjoitetaan kabineteissa, joihin mulla ei ole pääsyä. Tää on nyt tällä hetkellä parasta mitä mä osaan tehdä. Toivottavasti tästä iskostuu sulle joku muistijälki pipolätkän ja ilmastonmuutoksen välille.
Keväällä valitaan vissiin joku eduskunta?

Save Pond Hockey - Käpylä Maanantai  - Sörnäinen - Pipolätkä

This entry was posted in Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.