Ensiaskeleet paluumatkalla yhteiskuntaan

Juhlistimme tänään Abun kanssa EU-parlamenttivaalien suurta voittoa. Kaksi paikkaa on varsin bueno saavutus. Myös se, että helsinkiläisistä yli puolet käyttivät äänioikeuttaan, lämmitti mieltäni kovasti. Puimme suosikkiaiheitamme: vasemmiston vajoamista, keskustan alueellistamispolitiikkaa, perussuomalaisten populismia ja kokoomuksen pelottavia vivahteita. Toki myös Jani Sievinen sai paljon tilaa keskusteluissamme.

Ystävän tapaamisen ohella otin tänään myös toisen askeleen kohti edessä häämöttävää suloista arkea. Hyppäsin kotiovelta 7:n raitiovaunuun ja ostin kertalipun. Nautin ihmisten, kaupungin ja sen vaaleanvihreän puistokasvuston näkemisestä niin paljon, että poistuin vaunusta vasta sen ajettua täyden kierroksen.

This entry was posted in Päiväkirja and tagged . Bookmark the permalink.