Amerikka ja asuinpaikka

Teininä en omasta mielestäni ollut kova kiukuttelija. Ainut ragen kohde oli Yhdysvallat välinpitämättömine mahtailuineen. Ristiriitaista, sillä vielä ala-asteen viimeisillä luokilla fanitin tähtiä ja raitoja. Amerikkalaista sotilasta ylevämpää asiaa ei ollut. Nyt ensimmäisellä varhaisaikuisuuden visiitillä sota-, energia- ja rahahommista huolimatta Amerikka kiinnostaa ja kiehtoo. Mikä tässä maassa viehättää?

Airin marsilaista ilmastonmuutosta tutkiva Berkeley-kaverin kaveri oli muotoillut ratkaisun kyssärin avulla: “Missä olisit halunnut asua 100-luvulla?”

Piilaaksossa asioita tapahtuu. Tänään otettiin poitsujen kanssa käbi ja reissattiin kuuntelemaan Tim Geithnerin fiiliksiä USA:n ja maailman taloudesta. Eventti ja Timpan höystöt noteerattiin lehdistössä ympäri maailmaa.

Mestoilla asuminen skaalautuu mikro- ja makrotasolle. Jos asuu Suomessa, missä kuuluu asua? Jos asuu Stadissa, missä kuuluu asua?

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Amerikka ja asuinpaikka

  1. Toma says:

    Jotenkin arvasin, että sun ei tartte kun käydä siel nii tykästyt 🙂

  2. Mä näytän sulle kieltä.

  3. San diegossa kantsis asua. Tai Ranskan maaseudulla.muut mestat on auttamatta perseestä.Ja valitettavasti tämä ei ole mielipiteeni vaan fakta.

  4. Atte Hinkka says:

    Jotenki se vaan ihmeesti toimii ku kaikki ei pelkää koko ajan epäonnistumista. "…"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *