Kellertävä lehdistö on ruskeata

Itse nautin suuresti tabloidilehdistä. On erittäin mielenkiintoista lukea lehdistä kaikista tärkeistä ihmisistä ja siitä, mitä he ovat tehneet milloinkin. Arvostan suuresti, että saan yksityiskohtaista tietoa siitä, miten Matti ja Merikukka saattoivat ystävänsä sairaalaan ja millaisessa kaaressa WC-paperirulla lensi. Aaah.

Maailmanpolitiikan tapahtumat jäävät tällaisen rinnalla – ei vain kakkoseksi – vaan kolmoseksi. Tässä muutamia mielenkiintoisia otsikoita, jotka oikein viettelevät lukijat syventymään tekstien pariin: “Kypsyn äidiksi hitaasti”, “Ihmisten ilkeys yllätti meidät”, “Pirkko voi mättää herkkuja”, “Pepe muksii säkkiä”, “Airalle riittää Suomen suvi”, “Uskalsin heittäytyä rakkauteen”, “Mari hurahti lavatansseihin”, “En uskalla tavata sukulaisiani”, “Kaksi lasta riittää Millalle”, “Olen höpsö, en seksikäs”, “Perheeni pitää jalat maassa”, “Mary karisti raskauskilot”, “Heikki ei viihdy puvussa”, “Haluamme poikavauvan”… (OHO 22/2007)

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat. Bookmark the permalink.