Hampurin matka, kuumeilua

Saatuani matkakuumetta laskettua loistavan Hampurin matkan avulla, suureksi kiusakseni perinteinen kuume valtasi ruumiin. Pahimmillaan käytiin jo aika suurissa lukemissa, mutta nyt otsalla on huomattavissa pientä viilenemisen merkkiä.

Terassikahvit Alsterin ja Elben syleilyssä

Terassikahvit Alsterin ja Elben syleilyssä

Kuten todettua matka Hampuriin oli todella huikea. Oli mukava nähdä tätiä ja hänen miestään pitkästä aikaa. Hampurin mielenkiintoisimmat kaupunginosat, korttelit, ravintolat ja baarit aukeavat paljon vaivattomammin, kun kiertelee niitä ammattilaisten seurassa. Tiukat allennusmyynnit takasivat sen, ettei yksi matkalaukku enää riittänyt paluumatkalle. Kaiken kaikkiaan todella mukava reissu. Kiitokset vielä isäntäpariskunnalle!

This entry was posted in Päiväkirja. Bookmark the permalink.