Kehitys ja ylläpito

Saarisen Esan kuunteleminen on taas kirittänyt ajatteluani liikkeelle, mikä on nautunnollistakin nautinnollisempaa. Eräs asia, joka on pyörinyt mielessäni on arvot, mutta palaan siihen hiukan myöhemmin. Nyt haluaisin esitellä ajatuksen kehityksestä ja tavoitteista. Asia tuli mieleen hyvän ystäväni Juhanan kanssa rupatellessamme kuntosalilla tehottomuudesta opiskelussa.Ihmisen kehitys

Kuntosaliharjoittelu, sosiaalinen kanssakäyminen ja ajoittain älyllinen keskustelu sai meidät huomaamaan, kuinka tärkeää on kehityksen ja ylläpidon monipuolisuus. Ei riitä, että lukee päivästä toiseen tieteellisiä artikkeleita jossain luolassa, vaan kehitystä ja ylläpitoa tulee harjoittaa yhden sijasta kolmella eri osa-alueella: henkisellä, fyysisellä ja sosiaalisella. Kuntosali, lenkki, kahvihetki ja pitkä lounas eivät olekaan pahasta, vaan hyvästä! Kaikki kehittävät tai ylläpitävät tärkeitä ominaisuuksia tai taitoja. Innostuksen pyörteissä saatoin oivalluksemme myös visuaaliseen muotoon tuta-bs:n innoittamana (katso kuva).

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat and tagged , . Bookmark the permalink.