Ahtisaari TKK:lla, luistelua Bragulla

Helmikuu on ollut todella helmi tähän mennessä. TKK muisti minua kirjeellä, jossa kerrottiin minun olevan TKK:n ehdokas Singaporen opiskelijavaihtoon. Pallo on nyt Nanyang-yliopistolla. Eilen istuskeltiin Nobel-miehen luennolla. Ahtisaari kertoi palkinnon jälkeisestä elämästään, maailman poliittisesta tilanteesta sekä isänmaan meiningeistä.

Nyt on aivan pakko hehkuttaa vielä tämäniltaista luisteluretkeä. Käytiin Lauran kanssa Brankun kentällä viilettämässä
loistokuntoisella tekojäällä. Braahen kentällä ja sen yhteydessä toimivassa kahviossa ja luisinvuokraamossa on aivan uskomaton tunnelma. Individualismi, kapitalismi, hektisyys ja kilpailu ovat siinä ympäristössä vieraita käsitteitä. Tunnelma on kaakaonlämmin ja romanttinen. Sulkekaa telkkarit ja tietokoneet! Suosittelen Brakun iltaa kaikille koko sydämestäni.

This entry was posted in Päiväkirja. Bookmark the permalink.