Suuri OLOsessio ja Kukka-lehti

Taas on kerennyt tapahtua niin paljon. Onneksi onnistuin tsemppaamaan itseni taas tähän Notepadin äärelle. Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessäni on tänään – tai noh, eilisen puolella – puitu “suuri OLO-sessio”. Tapahtuma oli osa tutkinto-ohjelmamme 10 v. juhlavuotta. Tapahtumassa mielenkiintoiset veijarit (kansanedustaja ja tekniikan tohtori Jyrki J. Kasvi, Kauppakorkeakoulun vararehtori, professori Timo Saarinen, Media Factoryn vetäjä ja journalistiikan professori Maija Töyry sekä infolaisten oma professori Tapio Takala) keskustelivat yhdessä kanssamme poikkitieteellisyydestä, Aalto-yliopistosta, Suomesta, maailmasta ja elämästä. Antoisan keskustelun kuuntelemisen ja keskusteluun osallistumisen lisäksi oli todella mukavaa nähdä Timoa pitkästä aikaa. Illan kruunasi jälkipelit Teerenpelissä loistavassa seurassa.

Toinen asia, joka pyörii yhä mielessä on ensimmäinen tuttuakin tutumman päätoimituksen toimittama Kukka-lehti. Lue!

This entry was posted in Päiväkirja. Bookmark the permalink.