Svanten arvoleikki, joka tulee ottaa vakavasti

Pohdittuani koko kevään arvoja ja niihin liittyviä olettamuksia, haluaisin haastaa kaikki lukijat pieneen peliin. Tarvitset pelaamiseen kuulakärkikynän, lyijykynän sekä paperilappuja. Valmista? Aloitetaan!

Mitkä ovat tärkeimmät arvosi? Ketkä ovat tärkeimmät läheisesi? Minkä asoiden puolesta voisit taistella? Millainen haluaisit maailman olevan? Kirjoita tärkeimmät ajatuksen tuotteesi erillisille papereille kuulakärkikynällä. Asettele paperit eteesi.

Tartu seuraavaksi johonkin edessäsi olevaan paperiin ja ala pohtimaan, miten jokapäiväisessä käyttäytymisessäsi otat kyseisen arvon, henkilön tai tavoitteen huomioon. Listaa toimenpiteesi lyijykynällä samalle paperille.

  1. Jos paperi täyttyy, hyvä!
  2. Jos näet jollain paperilla ainoastaan sinistä tekstiä, revi paperi ja päivitä arvoutopiasi!
This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat and tagged , . Bookmark the permalink.