Kurssitaistelussa torjuntavoitto

Kovan työn tulos — matkustajan OK lukkari

Kovan työn tulos — matkustajan OK lukkari

Siinä se vihdoin on! Sain lopulta hinkattua itselleni varsin hyvän lukujärjestyksen. Kurssien vaihtamisen, seminaariryhmien vaihtamisen  ja kiinan nappaamisen kanssa saikin painia aika kovin. Pyyntöni opiskella kiinaa evättiin ensin NTU:n byrokratiaosaston toimesta, mutta eilen sain sähköpostin, jossa kerrottiin uudesta positiivisemmasta päätöksestä.

Kiinan kanssa ongelmana oli aluksi vaihto-opiskelijoiden määrä. NTU:n kannan mukaan yli 2 länkkäriä/ryhmä on liikaa. Muiden kurssien ja ryhmien vaihtamisen ongelmana on, että mitkään luennot tai seminaarit eivät missään vaiheessa saa mennä päällekkäin. Kurssi- ja ryhmäpaikoista pitää siis ensin luopua, ennen kuin kyseiselle paikalle voi ottaa uutta kurssia. Add/drop-jakson aikana tuhannet opiskelijat kärkkyvät tietsikoillaan vapautuvia paikkoja. Jotkut ovat jopa koodanneet itselleen ohjelmapätkiä, jotka hoitavat kurssipaikkakaappaukset hetkessä. Ryhmien ja kurssien vaihtelu on siis aika kuumottavaa hommaa.

Syksyni kuluu siis seuraavien kurssien parissa:

  • AB105 Organizational Behaviour & Design
  • BC203 Systems Analysis & Design
  • BM305 Services Marketing
  • HMC1 Chinese Language Level 1
This entry was posted in Päiväkirja, Singapore and tagged , . Bookmark the permalink.