The battle of courses & KL

Paikallinen Hietsu eli Sentosa

Paikallinen Hietsu eli Sentosa

Asun uskomattomassa paikassa. Saarta voisi pitää miltei täydellisenä. Tänään lilluimme meressä ja löhöilimme hienolla hiekalla palmujen juurella. Jussin, saksalaisen Hannesin ja kanadalaisen Joshin kanssa ihmettelimme uuden kotikaupunkimme eksoottisuutta. Omaa mieltäni lämmittää erityisen suuresti myös Singaporen kulttuurinen diversitetti. On kinkkejä, inkkareita ja malaijeja. Loistavaa!

Kurssien valkkaaminen on ainoa asia, joka sapettaa. Kaikkien vaihto-opiskelijoiden on ensin hyväksytettävä haluamansa kurssit hitaassa byrokratiakoneistossa. Mikäli joku kurssi menee jostain kumman syystä tiukan seulan läpi, on kurssin kaikki ryhmät jo ehtineet täyttyä. Surkeaa kurssivalintaprosessia on yritetty paikata lukuisilla epäkäytettävillä portaaleilla.

Harmitus paikataan reissulla! Huomenna pakataan kamat — passi, hammasharja ja bokserit — ja suunnataan kohti Kuala Lumpuria.

This entry was posted in Päiväkirja, Singapore, Videos and tagged , , . Bookmark the permalink.