Muutto maailman ääriin

Saavuin huonosti nukuttujen öiden jäljiltä tänä aamuna. Kirjoitan vain lyhyesti. Asun nyt siis Singaporessa. Asiaa on vaikea tajuta. Vielä vaikeampaa on ymmärtää, kuinka täällä olisi tarkoitus aloittaa kohta opiskelut. Aidoilla ympäröidystä puutarharesortista, trooppisesta ilmasta ja heinäsirkkojen iltaisesta viserryksestä tulee mieleen lähinnä pakettimatkat etelään.

Kulunut päivä vietettiin Sakun (HSE), Matin (HSE) ja Mikon (TKK) kanssa säädellessä ja shoppaillessa välttämättömiä asioita (puhelinnumero on nyt +65 8207 6620). Alkusäädöissä tavattiin myös muutama Kungliga TH:n mies, mutta herrat majailevat toisella puolella kampusta. Muita vaihtareita ei ole vielä juurikaan näkynyt. Ehkä huomisilla vaihtarikekkereillä muutkin uskaltautuvat koloistaan. Tapasin juuri myös kämppikseni — kiinalainen fuksi. Vaikutti mukavalta veijarilta.

This entry was posted in Päiväkirja, Singapore and tagged , . Bookmark the permalink.