Indokiinalaista ristiriitaa — Saigon, Phnom Penh

Tentit takana. Kampat irtisanottu. Kotiosoitteena tanaan  Waterview Guesthouse Tonle Sap -joen varrella. Tanaan bussimatkailtiin Saigonista rajan yli tanne Phnom Penhiin. Molempien mestojen meininkia leimaa ristiriitojen ristiriidat: hyva ja lammin meininki, helvetillinen semilahihistoria, kauniita tyttoja likaisten lankkarimiesten otteissa, valkonaamoja nautiskelemassa jokilaivojen ja bulevardien terasseilla, paikallisia tarjoamassa tai pyytamassa, koyhyytta, hikisia joulukoristeita …

Jos olet sotahullu, valittelija, rasisti tai “maahanmuuttokriitikko”, ota yhteytta! Haluan osallistua opintomatkasi kustannuksiin.

PS
Kuvia tulee kohta..NYT

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat, Päiväkirja, Singapore and tagged , , , . Bookmark the permalink.