This IS the end

Uskomatonta, kuinka nopeasti nelikuukautinen on vierahtanyt. Tuntuu, etta Singaporessa olisi viela niin paljon tekemista ja koettavaa. Positiivisten hommien lisaksi myos negatiivisvivahteisimpia hommia on kasaantunut jakson loppupaahan (osa positiivisia, mutta kiire liu’uttaa niita origon vasemmalle puolelle):

  • Ylimaaraisten tavaroiden postitus laivarahdilla Johr Bahrusta (10 kg = 82,20 MYR)
  • Semiylimaaraisten tavaroiden roudaileminen kavereille
  • Tentteihin lukeminen
  • Tenttien tekeminen
  • Paljon kirjoitusaiheita, jotka tulisi raapustaa tanne blogiin
  • Malarialaakityksen hakeminen ja aloittaminen
  • Matkan ja lentojen kanssa saataminen ja varaaminen
  • Kambodžan e-viisumin hakeminen
  • Kiinan viisumin hakemisesta unelmointi
  • Kampan irtisanominen (kiinaa puhuva asuntovalittaja intti puhelimessa, etta muutosta olisi pitanyt ilmoittaa 1 kk etukateen. Sanoin, etta 3 kk etukateen tarkoittaa myos yli 1 kk etukateen, saan vuokratakuun takaisin torstaina)

Viimeinen tentti on siis torstaina klo 9-11. Ennen tenttia luovutetaan kampan avaimet. Heti tentin jalkeen hyppaamme bussiin ja matkaamme Kuala Lumpuriin, josta matka jatkuu kohti Indokiinan valloitusta.

This entry was posted in Päiväkirja, Singapore and tagged , . Bookmark the permalink.