Uusi Facebook on jees

Suosittu ihmisten vuorokausia lyhentävä Facebook-sivusto on saanut uuden ilmeen. Lueskelin ihmetellen läpi kavereideni ja “kavereideni” avautumisia uudesta käyttöliittymästä. Kiukkuisat käyttäjät myös järjestäytyvät sankoin joukoin.

Uunituore navigaatiojärjestelmä ja aloitusnäkymä ovat mielestäni aivan loistavia. Epäilen syvästi, että Facebookin kehitystiimi kyhäisi ja etenkin julkaisisi edellistä versiota huonomman tuotteen. Takana on taatusti roppakaupalla huolellista käytettävyyssuunnittelua ja -testausta.

Toki käyttäjien kiukku on tottumuksen näkökulmasta juuri ja juuri suvaittavaa, mutta yleensä muutos — ja etenkin muutos parempaan — tekee ihmisille ihan hyvää.

Jos antaisin tuliterän matkapuhelimen kouraasi, rupeaisitko russuttamaan?

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat and tagged , , . Bookmark the permalink.