Weekend i Århus — Viikonloppu Vuositalossa

Palattuani Singaporesta, oli isän vuoro lähteä vaihtoon (ote paikallisesta työkulttuurista: 16:00 väki kotiin, 19:00 hälitykset päällä). Porukat majailevat nyt Jyllannin Århusissa, jossa vietimme Tommin kanssa juuri hurahtaneen loistavan viikonlopun. Suureksi iloksi helsinkiläisen ja tallinnalaisen lisäksi myös hampurilaiset olivat saapuneet Tanskaan viikonlopun viettoon. Viikonloppuun kuului suuren pikkukaupungin ihastelua, sapuskointia, retoa oleilua sekä tietenkin jääkiekkoa. Aivan loistava viikonloppu! Tak!

SE-8-rekisterikilpi. Matkalla Riiasta Tallinnaan

SE-8-rekisterikilpi. Matkalla Riiasta Tallinnaan

Paluumatka osoittautui varsin mielenkiintoisaksi. Suunnitelmana oli ehtiä BillundRiika-koneella jatkolennoille Tallinnaan ja Helsinkiin. Jatkolentojen startatessa olimme kuitenkin vielä tukevasti ilmassa. Perillä oli vastassa autio jatkolentopalvelutiski ja aavemaisen tyhjä RIX. Palveluhenkilökunnan edustaja löytyi kuitenkin lipunmyynnistä. Tarjolla oli useita service recovery -vaihtoehtoja. Päätimme napata mielenkiintoisimman ja nopeimman: taksilla Tallinnaan, josta Svante Finnairin lennolla Helsinkiin. Nyt on pää aika oheisen rekkarikilven mukainen.

This entry was posted in Päiväkirja and tagged , , . Bookmark the permalink.