Maakuntamaanteiden ROI?

Hesarin mukaan Timo Soini tahtoisi, että suomalaisten eläkerahastojen varoja sijoitettaisiin kotimaisiin liikenneväylähankkeisiin. Perusteiksi hän sanoo kannattavuuden, veropohjan leventämisen ja suomalaisen työn lisäämisen.

Vaikka tuntuukin, että perussuomalaisten kritisoiminen on naurettavaa elitismipopulismia, on pakko avautua asiasta. Tämä siitä syystä, että uutinen jätti monttuni auki koko päiväksi. Miten paljon kahden maalaiskylän välinen uusi tie tai vanhan tien päällystäminen tuottaa rahaa? Ainakin itse ottaisin tulevan eläkkeeni mielummin rahana kuin asfalttina. Vielä suurempi syy :O -ilmeelle on, että kaikki perussuomalaiset ideat ja letkautukset tuntuvat olevan peräisin Taisteluni-nimisestä teoksesta.

This entry was posted in Mielipidekirjoitukset ja kelat and tagged , , , . Bookmark the permalink.